Ondervloeren

Er zijn veel goede redenen en soms zelfs vereisten voor het installeren van een ondervloer. Bijvoorbeeld voor het egaliseren van uw vloer, het geluid te dempen of het vocht tegen te houden. Iedere topvloer ligt mooier als de ondergrond mooi glad en vlak is.
Door het gebruik van een passende ondervloer kunt u gemakkelijk en snel een betere basis creëren voor het plaatsen van uw vloer.
Ook zorgt een ondervloer voor het dempen van geluid en kan het uw vloer bescherming bieden tegen optrekkend vocht. Voor de verschillende vloertypen en uw specifieke wensen zijn er passende ondervloeren beschikbaar. Veel appartementen kennen bijvoorbeeld strenge geluidseisen, hier zijn speciale ondervloeren voor te verkrijgen die het geluid optimaal reduceren.

Enkele klik-PVC merken hebben een ingebouwde ondervloer. Dit kan een uitkomst zijn als uw vloer niet teveel hoogte kan hebben. We denken graag met u mee, bij het uitzoeken van de beste producten voor u.

Installatie:
Een ondervloer is relatief eenvoudig te installeren. Wij adviseren u graag over de beste ondervloer passend bij uw situatie.