Vloerverwarming

Nooit meer koude voeten met vloerverwarming! Vloerverwarming is de meest efficiënte en een zeer energiezuinige manier voor het verwarmen van uw ruimte. Dit komt doordat warmte opstijgt en de warmte door het slimme systeem heel gelijkmatig verdeeld wordt. Niet geheel onbelangrijk, met vloerverwarming bent u gelijk van uw (vaak lelijke) radiatoren af!

Wij werken met een vloerverwarmingssysteem met warm water dat in de vloer gefreesd wordt. In een slakkenhuispatroon, voor de beste warmteverdeling, worden sleuven exact op maat voor de verwarmingsbuizen in de ondervloer gefreesd. Door het frezen van deze ondiepe sleuven (circa 16 mm) in de bestaande ondervloer, komt er geen sloopwerk bij kijken en is er geen droogtijd zoals bijvoorbeeld bij een in cement gegoten systeem. Omdat de verwarmingsbuizen dicht onder de topvloer liggen, geven ze heel direct warmte af. Bij het frezen in de bestaande vloer verandert er niets aan de hoogte van uw vloer, waardoor deuren en bijvoorbeeld de hoogte van uw keukenblok niet aangepast hoeven te worden.

Het verwarmingssysteem kan op alle warmtebronnen (ook nieuwe systemen zoals bijvoorbeeld een warmtepomp) en uw bestaande radiator-circuit aangesloten worden.

U heeft voor het installeren van dit type vloerverwarming een vlakke ondervloer nodig en een aansluiting op het waternet. Vleugel Vloeren werkt samen met een gerenomeerd loodgietersbedrijf, om indien nodig, ook het omleggen van leidingen en het verwijderen van radiatoren voor u te kunnen regelen.
Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte.