Over Vleugel Vloeren

Dit zijn wij

Vleugel Vloeren biedt u de mooiste, beste, leukste, duurzaamste vloeren en raamdecoratie van een groot aantal topmerken. Een vloer en/of raamdecoratie is niet zomaar een aankoop en daarom werken wij ook niet zomaar met alle producten en alle merken. Bent u op zoek naar de ideale vloer of raamdecoratie voor uw huis of uw bedrijf, dan hebben wij in alle smaken en voor alle budgetten een passend assortiment. Alles van perfecte kwaliteit uiteraard en ook nog eens voor de beste prijs!

Kom snel voor inspiratie bij ons in de showroom langs; 600 m2 bomvol met alle soorten vloeren en raamdecoratie. U kunt het allemaal bij ons bekijken, testen, voelen en beleven. Wist u al dat we het allergrootste assortiment aan PVC-vloeren van heel Midden-Nederland hebben?

Wij voorzien u tijdens uw bezoek natuurlijk graag van deskundig advies.

Heeft u uw ideale vloer en raamdecoratie gevonden, dan kunnen wij naast de vloer leveren deze ook vakkundig en snel bij u komen plaatsen. Dat veel producten uit ons assortiment door u zelf te leggen zijn, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u dat ook zelf moet doen!

Graag tot ziens!

Jurriaan Vleugels Schutter