Tapijt

Geniet van een vloerbedekking die zacht en warm aan uw voeten voelt en de allerbeste geluidsdemping geeft, kies voor tapijt!
Van privé slaapkamer tot openbare hotel lobby, alle ruimtes stralen met een strak en naadloos gelegd tapijt. Tapijt is beschikbaar in alle soorten en maten. Van robuust, oersterk en kortpolig tot luxueus, aaibaar en hoogpolig. Naast homogene kleuren zijn ook de gaafste prints beschikbaar of zelf te creëren. Ook valt er veel te kiezen in de structuren en de poolhoogte van het vloerkleed. Uw persoonlijke smaak is hierbij leidend.

In tegenstelling tot wat veel mensen vaak denken, is tapijt een goed en relatief eenvoudig te reinigen vloerbedekking. Tapijt houdt stofdeeltjes vast, waardoor deze dus niet meer in het rond vliegen. Deze gevangen stofdeeltjes zijn vervolgens gemakkelijk met de stofzuiger te verwijderen. Voor de zeer intensief gebruikte ruimtes zijn er zelfs tapijten verkrijgbaar die nat te reinigen zijn. Wij adviseren u graag over het juiste type vloerbedekking passend bij uw situatie. Wilt u een meer flexibele en zelfs verhuisbare tapijtvloer, kijkt u dan eens bij ons ruime assortiment tapijttegels!

Installatie:
Omdat kamerbreed tapijt op de vloer verlijmd wordt, is het slim deze door een specialist in een keer goed op maat te laten snijden en te laten installeren. De ondergrond dient vlak en glad te zijn voor het mooiste resultaat.
Tapijt is geschikt om in combinatie met vloerverwarming te installeren.